Photobooth

Onze zelfgebouwde photobooth is een unieke toevoeging aan elk evenement, van bruiloften en verjaardagsfeesten tot bedrijfsbijeenkomsten en beurzen. Met een hoogwaardige camera en printer bieden we een fotocabine-ervaring van topkwaliteit die zorgt voor onvergetelijke herinneringen en momenten van vreugde voor jouw gasten. Bovendien zijn de foto’s nog achteraf beschikbaar via een QR-code, zodat gasten hun herinneringen kunnen delen en koesteren.

​Zelfgebouwd

Onze photobooth is volledig zelfgebouwd in samenwerking met Print Out Of The Box 3D-printing, waardoor we volledige controle hebben over het ontwerp en de functionaliteit. We kunnen ons aanpassen aan de specifieke eisen van jouw evenement en bieden een scala aan aanpassingsmogelijkheden, van achtergronden en kaders tot thema’s en branding.

​Directe afdrukken

Onze photobooth is uitgerust met een snelle printer, zodat jouw gasten direct na het nemen van hun foto’s hoogwaardige afdrukken kunnen ontvangen. Dit voegt een extra element van plezier en opwinding toe aan jouw evenement, terwijl gasten hun herinneringen direct kunnen meenemen. Het printpatroon is ook volledig aanpasbaar.

​Ondersteuning

Ons team zorgt ervoor dat jouw evenement vlekkeloos verloopt. Van installatie en bediening tot het verstrekken van technische ondersteuning, we zijn er om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

GeĂ¯nteresseerd?

Stuur je aanvraag, geef ons wat informatie over het event dat je organiseert (duurtijd, datum, doel, locatie, …) en wij bezorgen je een gepersonaliseerd voorstel!

​